Диверсанти поцілили з гранатомету в автівку військових: поранено 2 бійців

У селі Валуйському, що на Луганщині, внаслідок обстрілу диверсантами з гранатомету автомобіля українських військових двоє бійців отримали поранення

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Учора (17.09) близько 20:50 у селі Валуйському Станично-Луганського району в машину військових, яка везла воду на блокпост, диверсійно-розвідувальна група терористів поцілила з гранатомету", - йдеться у повідомленні.

У результаті осколкові поранення нижніх кінцівок отримали двоє військовослужбовців 128-ї бригади. Постраждалих бійців доставлено до лікарні, де їм надається вся необхідна допомога.

"Терористи продовжують вести провокативні обстріли регіону. На територію, підконтрольну Україні, періодично заходять ДРГ, які ведуть диверсійну роботу. Не зважаючи на затишшя в регіоні, повного припинення обстрілів, на жаль, так і не вдалося досягти", - заявив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, за минулу добу зафіксовано одне порушення бойовиками режиму припинення вогню на Сході України.