На Луганщині тяжкопораненим учасникам АТО пропонують посади у військкоматах

На Луганщині розпочала свою роботу група з підбору кандидатів на заміщення вакантних посад у військових комісаріатах оперативного командування "Схід"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міністерства оборони.

До складу групи, що займається підбором кандидатів на вакантні посади у військкоматах, увійшли офіцери Харківського обласного військкомату. 

Як повідомляють у відомстві, протягом наступних двох тижнів військовослужбовці побувають у більшості військових частин, що залучаються до проведення АТО. На місцях вони поспілкуються з воїнами, які підлягають демобілізації чи ротації із зони бойових дій. Хлопцям, які через серйозні поранення не можуть далі служити у стройових частинах, також буде запропоновано місця роботи у військкоматах.

"Зараз військкоматам вкрай необхідні люди з безцінним бойовим досвідом. Адже їхні заслуги та авторитет дозволять не тільки краще відбирати новобранців, а й долучатися до військово-патріотичного виховання в регіонах. Зокрема, ми відбираємо осіб на офіцерські, сержантські та рядові посади в обласних і районних військових установах", - повідомив старший групи підполковник Ігор Плугатор.

Фото з прес-служби МІноборони

Після роботи у зоні АТО офіцери Харківського обласного військкомату планують побувати у військово-лікувальних закладах, розташованих у східних регіонах, а також у центрах зайнятості.

Нагадаємо, що на Донеччині загинули двоє українських бійців, ще п'ятеро отримали поранення.