"1+1" відмовився показувати "Шустер live" з Ляшком

Телеканал "1+1" вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу "Шустер live". 18 вересня програма не вийшла в ефір

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на "Телекритику".

Ток-шоу Савіка Шустера вийшло на іншому каналі, а також транслюється на YouTube-каналі "Савік Шустер студії" та на супутниковому каналі Савіка Шустера 3s.tv.

Тема випуску: "Корупція в Раді: гроші понад усе? Тарифи, які вони обирають: кому по кишені?". ГОстями ефіру є: Геннадій Москаль, Олег Ляшко, Семен Семенченко.

Як пояснили в прес-службі "1+1", "канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше".

"Ми вважаємо, що за найближчий тиждень політики зможуть заспокоїтися, знизити градус дискусії та в наступну п'ятницю повернуться до обговорення питань корупції та тарифів в ефірі шоу, тим паче, що ця тема не перестане бути актуальною", - повідомили в прес-службі "1+1".

Водночас Ляшко на своїй Facebook-сторінці повідомив, що у прямому ефірі збирався "показати документи і розповісти правду про 7 епізодів, на основі яких Порошенко чинить політичну розправу над Ігорем Мосійчуком та усією нашою командою".