Адміністрація Порошенка відхрещується від скандалу з "Шустер LIVE" на "1+1"

Прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко заявив, що Адміністрація президента не причетна до невиходу ток-шоу "Шустер LIVE" Савіка Шустера в ефірі телеканалу "1+1" 18 вересня

Про це він заявив в коментарі "Інтеракс-Україна", передає Еспресо.TV.

"Журналістське середовище має провести своє розслідування з приводу того, що трапилося в п'ятницю ввечері з політичним ток-шоу Савіка Шустера", - сказав Цеголко.

За його словами, інформація про нібито причетність Адміністрації президента до невиходу ток-шоу в ефір, не відповідає дійсності.

"Такі звинувачення, щоб не бути голослівними, вимагають доказів. Тому звертаюся до Савіка Шустера: якщо у нього є такі докази, оприлюднити їх", - додав він.

Нагадаємо, 18 вересня ввечері політичне ток-шоу "Шустер LIVE" було знято з ефіру телеканалу "1+1" за дві хвилини до виходу в ефір.

Журналіст і ведучий ток-шоу Савік Шустер висловив підозру, що це було зроблено за домовленістю власника телеканалу й Адміністрації президента України. "За дві хвилини до ефіру нас зняли ефіру. Я думаю, це домовленість власника" 1+1" з Адміністрацією президента. Я не знаю, на яких умовах, тим більше я не знаю, чому", - заявив Шустер в початку ток-шоу, яке демонструється на даний момент на телеканалі "112.Украіна".

Власником Групи "1+1 Медіа" є український бізнесмен Ігор Коломойський.