Мосійчук голодуватиме доти, доки не зустрінеться з Шокіним, - адвокат

Народний депутат Радикальної партії Ігор Мосійчук має намір голодувати доти, доки не зустрінеться з генеральним прокурором України Віктором Шокіним

Про це заявила адвокат Мосійчука Оксана Мельник в ефірі одного з телеканалів, передає Еспресо.TV.

"Сьогодні на 14 годин було призначено процесуальну дію - допит Ігоря Володимировича. Допит відбувався в ізоляторі СБУ. Я була присутня. Його допитували як підозрюваного. Ігор Володимирович, як народний депутат, зажадав, що він хоче особисто побачитися з генеральним прокурором України Шокіним і вже після цього давати пояснення щодо підозри, яка йому висувається", - зазначила вона.

Мельник також повідомила, що на даний момент депутат почуває себе нормально, але у випадку, якщо його стан погіршиться, медична частина, яка є в ізоляторі СБУ, буде надавати йому медичну допомогу.

"Виглядає він непогано. Голодування він також продовжує, про що він слідчому повідомив. Голодування він припинить тільки після того, як матиме зустріч безпосередньо з генеральним прокурором України. На даний момент він п'є тільки воду. Здоров'я більш-менш нормальне. Як тільки йому стане гірше, медична частина, яка є в ізоляторі СБУ, буде надавати йому медичну допомогу. Він особисто підтвердив, що почуває себе нормально", - пояснила Мельник.

Нагадаємо, у четвер, 17 серпня, під час засідання Ради генеральним прокурором було оприлюднено відео, на якому нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук нібито брав хабар від невідомого.

Рада 262 голосами підтримала рішення про притягнення політика до кримінальної відповідальності та арешт. Після цього Мосійчука затримали бійці СБУ. Суд над Ігорем Мосійчуком щодо обрання йому запобіжного заходу, призначений на 9:00 п'ятниці, не відбувся.