На Полтавщині сьогодні розпочинається набір до патрульної поліції

Сьогодні, 21 вересня, у місті Кременчук Полтавської області стартує процес формування поліції

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області.

"Участь в конкурсі може взяти кожен громадянин України, не залежно від статі, віком від 21 до 35 років, який фізично розвинений, має водійське посвідчення не нижче категорії "В", не має судимостей, вільно володіє українською мовою та прагне змін", - йдеться у повідомленні.

У міліції зазначили, що набір до патрульної поліції Полтави розпочнеться у середу, 23 вересня. В обох містах набір триватиме протягом трьох тижнів.

Щоб потрапити до лав поліцейських, кандидат повинен подати анкету до приймальної комісії, пройти перевірку загального рівня знань та фізичної витримки (біг на 100 і 1000 метрів, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок), пройти медогляд та психодіагностичний тест. Після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання, після цього складання іспиту.

Для складання анкети кандидат повинен мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення водія не нижче категорії "В".

Відбір кандидатів почнеться з 13 жовтня в Кременчуці та з 15 жовтня в Полтаві, після чого майбутнього курсанта чекає співбесіда, теоретичне та практичне навчання та робота в новій поліції України.

Нагадаємо, 15 вересня набір до патрульної поліції стартував у Херсоні.