Сьогодні на Одещині "азовці" перекриють кордон із Придністров'ям

У понеділок, 21 вересня, "Цивільний корпус Азов Одеса" разом зі "Спілкою придністровців України" організує перекриття кордону між Україною і невизнаним Придністров'ям у пункті пропуску "Кучурган"

Про це повідомляє у соцмережах "Цивільний корпус Азов Одеса", передає Еспресо.TV.

В "Азові" зазначили, що блокування стосуватиметься лише автомобілів з номерами де-юре не існуючого Придністров’я, в якому розміщені російські війська.

"Дана акція спрямована в першу чергу для тиску на кремлівських сатрапів, які, знаходячись при владі ПМР, постійно брешуть у своїй пропаганді про нібито економічну блокаду Придністров’я Україною. Насправді ж жодної блокади з боку України не існує. Це вже не згадуючи про переслідування придністровським КГБ тамтешніх громадян, які симпатизують Україні", - йдеться у повідомленні.

Синхронну акцію з блокування молдовсько-придністровського кордону в пункті пропуску "Бендери" проведуть придністровці, які змушені були виїхати до Молдови внаслідок політичних переслідувань.

В "Азові" заявили, що акція узгоджена з СБУ, МВС та іншими відомствами.

Нагадаємо, 20 вересня активісти під керівництвом кримських татар розпочали безстрокову акцію блокади окупованого Криму з метою відновлення територіальної цілісності України.