КВУ: Кернес та "Відродження" активно використовують адмінресурс

Кернес примушує бюджетників підтримувати його на виборах

Виборча кампанія-2015 в місті Харкові – яскравий приклад використання адміністративного ресурсу.

Про це сьогодні під час прес-конференції "На старті виборчої кампанії: цифри, факти, аналітика" заявив генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель.
 
За його словами, зараз у місті Харкові активно проводяться "політінформації" в бюджетних закладах, "збори трудових колективів", на яких "рекомендують" кандидатуру Геннадія Кернеса на посаду харківського міського голови. "В соціальних мережах є величезна кількість "протоколів", де в кращих радянських традиціях трудові колективи "голосують" та "одностайно" ухвалюють рішення про те, що в місті все добре, все гарно і харківському міському голові вони рекомендують взяти участь у виборах мера", - додав Кошель.
 
Ще одним прикладом використання адмінресурсу в Харкові Комітет виборців назвав проведення так званого суботника з прибирання міста, який відбувся минулої суботи. Кошель акцентував увагу, що інформація про цей захід була розміщена на офіційному сайті Харківської міської ради, а сам захід повністю відбувався під партійними прапорами "Відродження".  "Всі учасники цього заходу мали символіку та відповідний брендований одяг політичної партії "Відродження", - відзначив голова КВУ.
 
"Тому ми вважаємо, що зараз на старті виборчої кампанії харківський міський голова та партія "Відродження" активно використовують адмінресурс", - резюмував голова КВУ.
 
Нагадаємо, про використання адміністративного ресурсу міським головою міста Геннадієм Кернесом та партією "Відродження" раніше заявляли в організації "Опора".