Санкт-Петербурзька мерія дорікає росіянам за "дивну пасивність у боротьбі з санкційними продуктами"

В офіційній газеті санкт-петербургської мерії вийшла стаття з критикою городян, які не доносять на магазини з санкційною продукцією

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на "Петербургский дневник".

"Петербуржці виявляють дивну пасивність у боротьбі з санкційний продуктами. Що це: проста неуважність чи усвідомлена позиція? За більш ніж місяць роботи на гарячу лінію Північно-Західної транспортної прокуратури для прийому повідомлень по "запрещенке" надійшов всього один дзвінок. Сумно, але факт - гаряча лінія залишається "холодною", немов у місті на Неві вже настала зима. Мовчать телефони пильних правоохоронців, а в цей час, можливо, через кордон крадеться контрабандист з картатими сумками, повними хамона, щоб збути його де-небудь на задах продуктового ринку в Петербурзі", - пише видання.

Також автор матеріалу наголошує, що жителі міста уже не хочуть вживати санкційні продукти.

"На щастя, більшість петербуржців вже відвикли від сирів і ковбас із Заходу", - зазначає ЗМІ.

Також ЗМІ зазначає, що всі санкційні продукти будуть знищені.

"Запах смаженого м'яса і розплавленого сиру послужив сигналом всім недобросовісним учасникам ринку -"санкціонці" не місце на наших прилавках!" - резюмує видання.

Нагадаємо, нещодавно російські текстильники запропонували Володимиру Путіну спалювати контрабандні брендові речі з Європи.

Також у Росії відкрили гарячу лінію для доносів про ввезення та продаж санкційних продуктів.