Володимир Макеєнко підтвердив свою участь у виборах мера Києва

Голова КМДА часів Революції гідності підтвердив свою участь у виборах мера Києва

Володимир Макеєнко, який очолював КМДА у січні-березні 2014 року, підтвердив свою участь у виборах міського голови Києва за підтримки партії "Наш край".
 
Як заявив під час прес-конференції у вівторок сам Володимир Макеєнко, він також очолить список партії на виборах до Київради.
 
Як відзначив Володимир Макеєнко, кияни на виборах повинні мати вибір з-поміж представників різних політичних сил.
 
"Я повертаюсь! Нам вдалось забезпечити життя міста під час подій на Майдані, тож Київ і далі має залишатись містом стабільності. Столиці потрібні дитячі садки, мінімум одна станція метро щороку", - заявив Володимир Макеєнко. Він відзначив, що головною його перевагою як кандидата у мери є вміння працювати із бюджетом.
 
"Я орієнтуюсь у бермудському трикутнику "ВР-Камбін-АП", знаю всіх політиків, багато років працював у бюджетному комітеті парламенту. Тож зроблю все, щоб гроші, які заробляє місто, йшли на задоволення саме його потреб", - заявив Володимир Макеєнко.
 
На питання, чому вибір пав саме на "Наш край", він відзначив, що ця політична сила об’єднує людей, які є досвідченими політиками та господарниками, які готові брати на себе відповідальність. "Мені легко працювати, наприклад, з мером Чернігова Олександром Соколовим, та й з іншими мерами українських міст. У "Нашому краї" зібрались відповідальні люди, з якими  не соромно працювати", - заявив Володимир Макеєнко. Він також висловив впевненість, що "Наш край" буде представлений і у Київраді.
 
Володимир Макеєнко – народний депутат шести скликань, 25 січня 2014 року призначений головою Київської міської адміністрації. У лютому 2014-го, в розпал Революції гідності, заявив, що жодна влада не вартує людських життів. Після чого оголосив про вихід з Партії регіонів і намір нести особисту відповідальність за життєдіяльність Києва. Звільнений з посади 7 березня 2014 року.