З'явився новий трейлер найправдивішого фільму про Стіва Джобса

У мережу виклали другий дубльований трейлер до голлівудської стрічки "Стів Джобс"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Байопік про засновника "яблуневої імперії" буде зосереджений на трьох ключових моментах в кар'єрі Джобса: розробці першого комп'ютера Mac, заснуванні компанії NeXT і запуску iPod.

Окрім цього, фільм досліджує його непрості стосунки з колегами та родиною.

Прем'єра фільму в Україні запланована на 12 листопада цього року. Головну роль у новому фільмі зіграв Майкл Фассбендер.

Раніше вже була екранізована історія про геніального підприємця та винахідника, де головну роль зіграв Ештон Кутчер. Однак цей фільм провалився. Режисером нинішньої виступив Денні Бойл. Сценарій картини був побудований на книзі Волтера Ісааксона про Стіва Джобса, яку вважають найправдивішою з погляду біографічних моментів. Акторський склад сформували Кейт Вінслет, Сет Роген і Джефф Деніелс. За кілька років підготовки до зйомок від ролі Джобса відмовилися Крістіан Бейл і Леонардо Ді Капріо.

Співзасновник Apple Стів Возняк позитивно оцінив новий біографічний фільм про Стіва Джобса. Він зазначив, що в порівнянні з попередньою стрічкою, в якій головну роль зіграв Ештон Кутчер, картина з Майклом Фассбендером вийшла більш достовірною.

Возняк особисто консультував сценариста Аарона Соркіна, але не вимагав показувати йому остаточний варіант сценарію, визнавши таке прохання неетичним.