Аваков прокоментував протест біля будинку Добкіна

Арсен Аваков вважає, що активісти в Харкові повелися на провокацію народного депутата Михайла Добкіна і провели "дурну акцію" біля його будинку

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ, передає Еспресо.TV.

"Патріоти та ветерани АТО проводять дитячу, дурну, негарну акцію біля його будинку і ще більш дурний і дитячий напад на будівлю Харківської міськради з безглуздою вимогою зустрічі-сатисфакції з "допою" і "гепою", - вважає міністр.

Він закликав харків'ян не піддаватися на провокації і не давати волю емоціям.

"Харків, прокинься! Ця середовище – для них, не для нас! Люди, думайте! Думайте, перш ніж давати волю першим емоціям і піддаватися на провокації негідників... Ми повинні бути сильні, цивілізованіші і конкретніші у відповідь на виклики порядку, який відходить і чинить опір,  і виразок нашого недосконалого перехідного суспільства та недосконалої державності," - йдеться у повідомленні.

Також він звернувся до Добкіна і попросив його "своєю поганою мовою" не торкатися пам'яті загиблих в лютому 2014 року на Майдані в Києві.

Нагадаємо, що у Харкові активісти влаштували громадянську акцію біля будинку нардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна та повісили на будинок табличку "вул. Беркута".