Голова Конституційного суду повернувся до роботи після ДТП

Голова Конституційного суду України Юрій Баулін повернувся до роботи після курсу лікування, який він пройшов після ДТП у Полтавській області влітку

Про це у середу повідомили у прес-службі КСУ, передає Еспресо.TV з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Юрій Васильович на роботі з 21 вересня, розпочав виконання своїх обов'язків", - розповіли у прес-службі.

Як повідомлялося, 26 липня близько 20:00 на 320 км автошляху Київ-Харків у Полтавській області легковик Toyota Camry, пасажиром якого був Баулін, на високій швидкості виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем Nissan, у якому їхала родина з чотирьох осіб. Троє з них загинули.

Бауліна після ДТП було доправлено до Полтавської обласної клінічної лікарні ім. Скліфосовського з множинними ушкодженнями внутрішніх органів і черепно-мозковою травмою.

У середині серпня водій Бауліна помер у лікарні. А самого суддю перевели з полтавської лікарні до лікувального закладу Києва.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше осіб). Триває досудове слідство.