Міліція встановила особи причетних до нападу на будинок Добкіна в Харкові

Харківська міліція встановила особи трьох чоловіків, причетних до нападу на будинок народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

За інформацією міліції, вчора, 23 вересня, до райвідділу були доставлені троє чоловіків - 1971, 1982 та 1998 років народження.

На них був складений адміністративний протокол ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство - нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян). Це тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Наразі чоловіки відпущені.

Нагадаємо, що у Харкові активісти влаштували громадянську акцію біля будинку екс-губернатора Харківської області, наразі нардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна та повісили на будинок табличку "вул. Беркута". Пізніше у Харкові під міськрадою активісти побилися з міліцією та намагалися прорватися до адмінбудівлі. Правоохоронцям вдалося заспокоїти активістів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав цю акцію "дурною".