Порошенко та ЄС домовились щодо закону про держслужбу

Президент Петро Порошенко повідомив представникам Європейського Союзу, що підтримуватиме ухвалення закону "Про державну службу", проект якого був розроблений за сприяння ЄС

Про це заявив посол ЄС Ян Томбінський в четвер, 24 вересня, пізно ввечері, після переговорів Порошенка з єврокомісаром Вірою Юровою, повідомляє офіційна сторінка представництва ЄС в Україні на Facebook, передає Еспресо.TV.

"Сьогодні відбулася дуже конструктивна дискусія... Вона дає мені повну впевненість в тому, що президент повністю підтримує роботу Верховної Ради щодо закону "Про державну службу", мета якої – його ухвалення в другому читанні", - заявив Томбінський, зазначивши, що Рада має розглянути поправки, внесені народними депутатами.

 

Ambassador Tombinski made following statement after today’s meeting between President Poroshenko and EU Commissioner...

Posted by European Union in Ukraine on 24 сентября 2015 г.

Посол зазначив, що експерти ЄС лишаються готовими надати свою допомогу у завершенні роботи над законом, що "створить основу для всебічного реформування системи держслужби".

"Після ухвалення закону та підготовки стратегії та плану його виконання ЄС готовий розглянути надання фінансової підтримки для впровадження цієї важливої реформи", - додав посол ЄС.