Російські ГРУшники закладають на Донбасі заборонені міжнародними угодами міни

В окупованих районах Донбасу завершилася ротація підрозділів спецпризначенців Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Росії

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Зведені загони бригад ГРУ продовжили активну діяльність у своїх секторах - силами ДРГ ведеться детальна розвідка позицій українських військ, встановлюються мінно-вибухові пристрої всіх типів, у т. ч. протипіхотні міни, заборонені Конвенцією про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що наносять надмірні ушкодження або мають невибіркову дію ("Конвенція про "негуманну" зброю", протокол II), а також Конвенцією про заборону протипіхотних мін (Оттавський договір)", - наголосив Тимчук.

Нагадаємо, в районі міста Перевальськ на Луганщині російські військові разом із терористами, що мають бойовий досвід, проводять тренування бійців так званого "2-го армійського корпусу" "ЛНР".