Підозрюваний у теракті в Бангкоку визнав провину

Громадянин Туреччини Адем Карадаг, затриманий у справі щодо теракту в Бангкоку 17 серпня, зізнався в тому, що заклав вибуховий пристрій у центрі столиці Таїланду

Як пише The Bangkok Post, він зізнався, що він - саме той "чоловік у жовтій футболці", якого відобразили камери, 

У поліції підтвердили факт визнання, проте не стверджують, що саме Адем Карадаг і є головний винуватець злочину. "Він міг дати свідчення, оскільки йому були пред'явлені докази присутності на місці вибуху. Необхідне подальше розслідування. Ці свідчення, на жаль, нічого не підтверджують", - заявив представник національної поліції Правут Таворнсірі.

Раніше писалося, що головний підозрюваний у теракті зізнався поліції, що передавав рюкзак з вибухівкою терористові. Наголошується, що рюкзак був переданий чоловікові у жовтій футболці, який заховав його біля святилища в центрі міста.

Нагадаємо, у результаті потужного вибуху 17 серпня, який прогримів у центрі столиці Таїланду, загинули 20 людей, серед яких кілька іноземців, і поранено більше 110 чоловік - такі дані навели в поліції Бангкока. Більшість постраждалих - туристи з Китаю. Вибух кваліфікований як теракт. У консульському відділі посольства Росії в Таїланді повідомили, що про громадян країни, що постраждали при вибуху, інформації поки не надходило.