Путінська партія пропіарилась на померлій 103-річній бабусі

У Росії розгорівся скандал у зв'язку з використанням в політичній рекламі депутатом пропутінської "Єдиної Росії" померлої три місяці тому 103-річної росіянки

Про це повідомляє "Znak.com", передає Еспресо.TV.

Поствиборчий скандал виник на Південному Уралі. В новини, присвяченій виборам, прес-служба адміністрації Троїцького району під назвою "Селяни проголосували за Самсонова і "Єдину Росію" опублікували фотографію померлої в червні 103-річної мешканки Ясних Полян Шарбан Уразовой, назвавши її найстарішим виборцем.

"Цю інформацію підхопили всі місцеві ЗМІ. Ще й прізвище понівечили, назвавши її Уразаєвою. Людина померла два місяці тому, але, за даними прес-служби Шаталової (глава Троїцького району Людмила Шаталова. - Ред), вона голосувала за "Єдину Росію" і Самсонова. Я підозрюю, що бабуся - не єдина людина, хто ось так "голосував". Тому завтра має намір звернутися в прокуратуру, приклавши скріншот статті на сайті адміністрації району, а також копію свідоцтва про смерть. Вважаю, що потрібно перераховувати голоси", - розповів активіст із Ясних Полян, кандидат у депутати районної зборів Володимир Царелунго.