Вдова застреленого у Львові чоловіка звинувачує спонсора "Свободи"

Дружина убитого сьогодні у Львові чоловіка повідомила, що йому погрожував бізнесмен Володимир Дідух, відомий у кримінальних колах міста як Вова Морда

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на ZAXID.net.

Жінка відмовилась назвати своє прізвище журналістам. Вона стверджує, що в неї немає сумнівів у тому, що за вбивством стоїть саме 48-річний Володимир Дідух. Свого часу, Дідух заявляв, що є основним спонсором партії "Свобода".

Дружина загиблого розповіла, що о 8:00 ранку її чоловік пішов у магазин за соком. Згодом сусіди повідомили їй, що він лежить біля будинку вбитий.

Зараз на місці події працюють слідчі МВС та військової прокуратури. Ще одна слідча група працює на вулиці Варшавській, де виявили автомобіль БМВ-320 чорного кольору. Саме на цьому автомобілі підозрювані у вбивстві, втікаючи з місця події, в’їхали в дерево. Свідки бачили, що у машині були двоє одягнутих у військову форму людей. Наразі правоохоронці розшукують їх.

Як стало відомо виданню з власних джерел, убитий чоловік був власником підпільного боксерського клубу.

Тим часом координатор ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич раніше повідомив у своєму Facebook, що вбитий чоловік, швидше за все, Родич Мар'ян Петрович, член бригади кримінального авторитета Вови Морди. МВС поки що не підтверджує цього.