Сьогодні у Києві відбудеться мегамарш у вишиванках

Сьогодні у центрі Києва відбуватиметься 16-й мегамарш у вишиванках

Захід розпочнеться о 14:00 біля станції метро "Золоті Ворота", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку організаторів акції у Facebook.

Марш пройде центральними вулицями столиці від Золотих Воріт через Софійську площу, Михайлівську площу, Андріївський узвіз, Контрактову площу до Поштової площі.

У рамках заходу відбудеться благодійна акція "Подарунок солдату". Організатори закликають брати із собою харчі тривалого зберігання, медикаменти, теплі шкарпетки тощо.

Кияни можуть долучитись до благодійності, принісши свою випічку на благодійний ярмарок. Свої продукти та речі також можна підносити безпосередньо на Поштову площу з 12:00 до 19:00.

Після ходи на Поштовій площі для всіх охочих буде проведено серію майстер-класів із розпису кружок, футболок, пряників; виготовлення мила, ляльки-мотанки, листівки, браслетів; плетіння маскувальної сітки. Усі виготовлені речі будуть передані військовим на Схід.

Також запланована вечірня програма: акустичні виступи музикантів, бардів та поетів - Юрія Старчевода, Юрія Гусарука, Григорія Вагапова, Сергія Пантюка, Злати-Зоряни Паламарчук, Злати Біневич та Мечіслава Рисича.