У Києві через сутичку невідомий насмерть збив бійця, - Спілка ветеранів АТО

Учора вночі, спровокувавши сутичку з бійцями АТО, невідомий спробував утікти на своєму автомобілі і збив насмерть демобілізованого бійця

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Київську міську спілку ветеранів АТО.

"У ніч з 26 на 27 вересня в кафе "Пальміра" у Святошинському районі Києва компанія учасників АТО відзначала демобілізацію третьої хвилі... І це не сподобалося двом відвідувачам, що прийшли, які спровокували скандал і бійку жартами про "захисничків", - зазначається у повідомленні організації у Facebook.

За інформацією бійців, вони викликали поліцію, але провокації продовжувалися. Новоприбулі відвідувачі дістали пістолети Макарова і почали стрілянину.

"Людей, які захищали Батьківщину під "Градами", важко злякати пістолетом Макарова, тому один з нападників був змушений тікати дворами в бік Окружної, а другий стрибнув за кермо автомобіля і спробував утікти", - пишуть у спілці.

Рухаючись з місця, учасник сутички зачепив дівчину (випадкову відвідувачку кафе) і наїхав на Артема Приходька, демобілізованого бійця 12 окремого мотопіхотного батальйону. Артем від отриманих травм помер.