Капелло після збірної Росії готовий взятися за "Ювентус"

Фабіо Капелло, який раніше очолював збірну Росії з футболу, є кандидатом на пост головного тренера туринського "Ювентуса"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на calciomercato.it.

"Ювентус", чинний чемпіон Італії та фіналіст Ліги чемпіонів-2014/15, невдало стартував у новому сезоні серії А. Після шести турів команда, яку очолює Массіміліано Аллегрі, набрала 5 очок (1 перемога, 2 нічиї і 3 поразки) і розташувалася на 15-му місці в турнірній таблиці. Зокрема, в суботу туринці в Неаполі програли "Наполі" з рахунком 1:2.

За даними видання, керівництво туринського клубу поки не ставило жодних ультиматумів Аллегрі, але не виключає вжиття заходів у разі невдалих результатів у найближчих матчах - з іспанською "Севільєю" в Лізі чемпіонів і з "Болоньєю" в чемпіонаті Італії.

Крім Капелло, серед можливих кандидатів на пост головного тренера "Ювентуса" у разі відставки Аллегрі називаються Марчелло Ліппі, Карло Анчелотті, Вальтер Маццарі і Юрген Клопп.

Капелло тренував збірну Росії з 2012 по 2015 рік. У липні РФС і 69-річний фахівець домовилися про розірвання контракту з солідними відступними для італійця.