Новий "Бонд" під час зйомок встановив рекорд за вартістю знищених машин

Творці нового фільму про Джеймса Бонда "007: Спектр" знищили автівок на $33,4 млн

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

Як розповів головний координатор трюків у франшизі Гарі Пауелл, творці нового фільму про Джеймса Бонда "007: Спектр" встановили рекорд за вартістю знищених під час зйомок машин.

"Під час роботи в Італії ми розбили безліч автомобілів вартістю в мільйони фунтів. У сцені погоні у Ватикані машини їхали зі швидкістю близько 180 кілометрів на годину. Ми знімали сцену цілу ніч, у підсумку у фільм увійшло чотири секунди відео", - зазначив Пауелл.

За його словами, загальна вартість зруйнованих машин склала $33,4 млн при бюджеті картини в $303,7 млн", - розповів Гарі Пауелл.

Крім того, під час зйомок в Альпах агенту "007" довелося пілотувати літак, який за сюжетом врізається в будівлю у ході переслідування машини свого суперника і перетворює автомобіль в палаючі уламки. Також спеціально для фільму були створені десять машин Aston Martin DB10 з сидіннями-катапультами. Сім з них були знищені в ході зйомок.

Світова прем'єра картини намічена на 26 жовтня поточного року. "007: Спектр" став четвертим фільмом, в якому Бонда грає британець Деніел Крейг. Це друга картина "бондіани" для режисера Сема Мендеса після "007: Координати "Скайфолл", який зібрав по всьому світу понад $1,1 млрд. 

Нагадаємо, нарешті Сем Сміт представив головну пісню для нового Бонда.