"Шахтар" та ПСЖ розсудить суворий німець

Матч другого туру Лігу чемпіонів між "Шахтарем" та ПСЖ обслуговуватиме німецька бригада суддів на чолі з Денізом Айтекіном

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

37-річний Айтекін раніше тричі працював на матчах українських клубів, у яких вони жодного разу не поступилися. Цей німецький рефері відзначається суворістю. Зокрема у 2013 році він призначив два пенальті, дав дві червоні та шість жовтих карток у грі Ліги Європи між "Дніпром" та швейцарським "Базелем", яка завершилася унічию 1:1. У 2014 році за суддівства Айтекіна "Динамо" у Лізі Європи зіграло унічию з іспанською "Валенсією", а навесні виграло у англійського "Евертону" – 5:2.

Нагадаємо "Шахтар" подав до УЄФА протест на суддівство хорвата Івана Бебека, який в стартовій грі Ліги чемпіонів між донеччанами та іспанським "Реалом" (0:4) помилково призначив пенальті у ворота "гірників" та показав жовту картку Даріо Срні, який не грав рукою.

"Шахтар" зустрінеться с ПСЖ 30 вересня у Львові. Як сьогодні стало відомо, французький клуб не рекомендував своїм фанам відвідувати Україну.