У мережі зявилася листівка, на якій Вілкул закликає увіковічнити терористів

На фото агітаційної листівки Олександр Вілкул обіцяє встановити "нові монументи ополченцям". Автентичність фото, як і самої листівки, викликала в інтернеті дискусію

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook музиканта Тимофія Хом'яка.

"Замість зносу радянський пам'ятників - нові монументи ополченцям!", - закликають у листівці, фото якої виклав на своїй сторінці музикант.

Агітаційний матеріал оформлено у кольорах "Опозиційного блоку" та від імені кандидата у мери Дніпропетровська Олександра Вілкула.

"Будь-які перейменування міст та вулиць повинні вирішуватися на місцевому референдумі. Жоден радянський пам'ятник не буде знесений. Ми встановимо нові пам'ятники людям, які зхищають свободу на Донбасі", - зазначається в листівці.

Аналогічне фото з'явилося також на форумі Української Правди, де викликало дискусію. Користувачі сумніваються в автентичності фотографії та в автентичності самої листівки. Підозрюють, що метою появи таких листівок є "чорний піар".

Нещодавно гурт "Бумбокс" відмовився виступати на День міста Дніпропетровськ через те, що концерт фінансував Олександр Вілкул.