Український музикант випустив спільний трек з голлівудським композитором

Мервін Метью та українець Histibe представили спільну композицію

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Cultprostir.

Український музикант і продюсер Histibe опублікував композицію, створену спільно з Мервіном Метью – композитором, який брав участь у створенні музики до таких голлівудських блокбастерів, як "Нова Людина-павук. Висока напруга" та "Термінатор: Генезис".

"Історія появи цієї роботи така. Спочатку вийшов мій семпл-пак Dystopian Dreams Vol.1 by Histibe – це альбом звуків, створених мною для використання в саундтреках. Зокрема, шумові, ударні інструменти в поєднанні з ефектами та ін. Цей проект я зробив для американського лейбла Audio Imperia. Після виходу проекту я отримав в Facebook повідомлення від Мервіна Метью. Він написав, що йому подобаються мої семпли. На їх основі я запропонував йому створити разом трек. Він використовував звуки з мого семпл-пака, накидав схему треку, а я його потім допрацював", - розповів Histibe про історію проекту.

Мервін Метью – композитор, який створює музику для кіно-, телепродукції і відеоігор. У його активі – музика до трейлерів таких фільмів, як "Облівіон", "Пікселі", "Термінатор: Генезис", "Месники: Ера Альтрона" та інших.

Histibe – творець креативного лейблу Mask Movement, український музикант і продюсер, чия творчість представлена на світовому музичному ринку і включає міжнародні проекти.