"Динамо" перемогло "Маккабі" у Лізі чемпіонів

Київське "Динамо" в гостях виграло у ізраїльського "Маккабі" з Тель-Авіва з рахунком 2:0 та здобуло першу перемогу у Лізі чемпіонів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У матчі, який відбувався у Хайфі, динамівці забили по голу на початку кожного з таймів. На 4-й хвилині відзначився Андрій Ярмоленко, а на 50-й - точного удару завдав Жуніор Мораес. Дві результативні передачі на рахунку Дерліса Гонсалеса.

Перемога за рахунком 2:0 дозволила киянам набрати 4 очки та вийти на перше місце у групі G. Стільки ж очок, але гірша різниця забитих та пропущених м’ячів, у португальського "Порту", яке у вівторок вдома перемогло англійський "Челсі" – 2:1. Лондонці з 3-ма пунктами – треті. "Маккабі" з нульовими показниками на четвертій сходинці.

Наступну гру "Динамо" зіграє 20 жовтня у Києві проти "Челсі".

"Маккабі" – "Динамо" 0:2

Голи: Ярмоленко, 4; Жуніор Мораес, 50.

"Маккабі": Райковіч, Даса, Тібі, Бен Хаім I, Рікан, Мітрович (Іцхакі, 61), Альберман, Перец, Вермут (Міха, 79), Бен Бассат (Бен Хаім II, 46), Захаві.

"Динамо": Шовковський, Данілу Сілва, Хачеріді, Драговіч, Віторіну Антунеш, Сидорчук, Рибалка, Гонсалес (Віда, 78), Мігел Велозу (Буяльський, 69), Ярмоленко, Жуніор Мораес (Кравець, 81).

Попередження: Бен Басат, 20; Рікан, 47; Бен Хаім І, 75 – Велозу, 36.; Хачеріді, 64; Віторіну Антунеш, 80.