Путін підтвердив, що російська армія буде бомбити Сирію тільки з повітря

Президент Росії Володимир Путін заявив, що підтримка сирійської армії буде здійснюватися без участі в наземних операціях

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на РІА "Новости".

"Наші дії будуть здійснюватися в строго заданих рамках. По-перше, ми будемо підтримувати сирійську армію виключно в її законній боротьбі саме з терористичними угрупованнями. По-друге, підтримка буде здійснюватися з повітря без участі в наземних операціях", - сказав Путін в ході наради з членами уряду.

Між тим, він зазначив, що "така підтримка буде обмежена за часом на термін проведення сирійською армією наступальних операцій".

Раніше офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що повітряно-космічні сили Росії приступили до нанесення ударів по позиціях бойовиків "Ісламської держави" на території Сирії.

Нагадаємо, раніше американський телеканал CNN повідомив, що Росія здійснила свій перший авіаудар на північ від міста Хомс.

У той же час Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини повідомив, що авіаудари забрали життя 27 мирних мешканців. Серед них 5 жінок та 6 дітей.