Депутат від Радикальної партії розповів у ПАРЄ про політичні репресії в Україні

Андрій Лозовий розповів, що його колега Віктор Вовк провів зустрічі з європейськими політиками та повідомив їм про переслідування опозиції

Про це Лозовий повідомив у Facebook.

"Сьогодні представник Радикальної партії у ПАРЄ  проінформував про ставлення до політичних опонентів в Україні в офісі Комітету із запобігання тортурам. Також провів зустріч із директором офісу комісара із прав людини Ради Європи Ніла Мужнієкса Ізиль Гачет, на зустрічі детально обговорили наступ на свободу слова та попрання верховенства права в Україні. Зокрема, арешт Народного депутата Ігоря Мосійчука та всі порушення допущені під час затримання", - пише народний обранець.

Насамкінець Лозовий нагадав теперішній владі про долю екс-президента Януковича.

"Вся Європа знатиме про подвиги цинічних бариг на ниві політичних репресій. Народного гніву вони не бояться (а дарма!, згадали б чим закінчив Янукович). Подивимось, чи злякаються вони перспективи лишитись без багатомільярдних траншів", - відрізав радикал.

Нагадаємо, що після голосування у Верховній Раді за зміни до Конституції України 31 серпня, фракція Радикальної партії перейшла до опозиції до діючої влади. Після цього одного з депутатів партії Ігоря Мосійчука було заарештовано.