Путін пообіцяв обговорити вибори в Донбасі з "ДНР" і "ЛНР"

Президент Росії Володимир Путін на зустрічі "нормандської четвірки" пообіцяв, що протягом декількох днів доручить проговорити з представниками бойовиків питання проведення виборів у Донбасі

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляє РІА "Новости".

За словами Пєскова, на зустрічі підкреслювалося, що вести мову про вибори у відриві від інших відповідних пунктів мінських домовленостей таких, як політична реформа і амністія навряд чи доводиться.

"Тому тут потрібно питання розглядати в комплексі", - підкреслив Пєсков.

За його словами, Путін не висловлював підтримки тим чи іншим пропозиціям щодо проведення виборів, не обіцяв вплинути на керівництво самопроголошених республік.

"Безумовно, президент Путін не міг брати на себе якихось зобов'язань, тим більше не міг погоджуватися з якимись параметрами. Єдине, що президент пообіцяв, що протягом буквально декількох днів він дасть доручення проговорити ці питання з офіційними представниками ДНР і ЛНР", - резюмував Пєсков.

Нагадаємо, у Парижі завершилися переговори учасників саміту "нормандської четвірки", на якому делегації і лідери України, Франції, Німеччини і Росії обговорювали ситуацію на Донбасі