"Путлер, геть звідси!": У Криму влаштували змагання на знищення Путіна

В окупованому Росією Криму влаштували конкурс-змагання "Путін, пішов геть із Криму"

Про це йдеться в повідомленні на Facebook групи "Крим блокадний", передає Еспресо.TV.

"Як всім відомо, до Криму приїхали жо-по-лизи Путлера - маасковскіє художники, і продовжують псувати архітектуру Українського Криму, розмальовуючи стіни будівель і конструкцій портретом Х .... а. У відповідь на це був оголошений конкурс-змагання з метою відновити колишню красу і прибрати пику гни-ди з Українського Криму", - наголошується в повідомленні.

У конкурсі, як повідомляють організатори, можуть брати участь всі українські патріоти.

"Будьте обережні! Пам'ятайте: Ваш вчинок - це героїзм, але ризик великий і невиправданий, країні потрібні живі, здорові і не заарештовані Патріоти: 1. Працюють рашісскіє стукачки, фсб, омон та інша мерзота. 2. Не забувайте закривати обличчя, так як можуть використовуватися системи відеоспостереження. 3. Намагайтеся не використовувати автомобілі поблизу "конкурсних робіт". 4. Не тримайте фото своїх робіт у телефонах, повідомленнях (вайбер та ін.), ноутбуках і ПК, тільки на дуже добре захованих носіях (флешках) або на "лівих" акаунтах гугл", - попереджають організатори.

"Конкурс триває, поки у рашістів не закінчиться фарба і художники, поки в Криму не перетворяться пики Х .... а, до тих пір, коли Крим перестане бути окупованою територією і останній рашистський урод не покине територію Українського Криму", - йдеться в повідомленні.

За словами організаторів, свої роботи в конкурсі вже показали патріоти з Ялти, Сімферополя, Керчі.