Контрабандисти везли бойовикам товарів на 215 тис. грн

Уздовж лінії розмежування на сході України тривають заходи, направлені на припинення незаконного переміщення товарів та вантажів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України.

"Всього за добу зведеними мобільними групами, які діють в зоні проведення АТО, затримано п'ять транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в районі населених пунктів Золоте, Артемівськ, Розовка та Новобахмутівка мобільними групами затримано чотири автомобілі з вантажем автозапчастин, продуктів харчування, овочів та одягу на загальну суму понад 215 тисяч гривень, які прямували без належних документів на неконтрольовану територію.

"Ще один автомобіль з товарами народного споживання зведена мобільна група затримала в районі н.п. Райгородка. Автомобіль прямував без належних документів на неконтрольовану територію", - зазначили у ДПСУ.

Транспортні засоби передано Державній фіскальній службі та Міністерству внутрішніх справ для прийняття правового рішення.

Нагадаємо, нещодавно зведена мобільна група затримала біля лінії розмежування на Донеччині дві вантажівки з алкогольними, безалкогольними напоями та тютюновими виробами без буд-якої супровідної документації на суму 1,5 мільйона гривень.