Російське Міноборони похизувалося літаками, якими бомбить Сирію

Міністерство оборони Росії опублікувало на своєму офіційному сайті світлини літаків, які беруть участь у "бойовій роботі" в Сирії

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт російського оборонного відомства.

У відомстві також зазначили, що за минулу добу російська авіація здійснила 20 вильотів літаків Су-34, Су-24м і Су-25. Військові стверджують, що завдали ударів по 10 об'єктам бандформувань ІДІЛ.

За словами представника ВКЗ полковника Ігоря Климова, російська авіація при бомбардуванні у Сирії використовує високоточну керовану ракету з лазерною системою наведення Х-29Л.

"Ракета Х-29Л класу "повітря-поверхня" має лазерну головку самонаведення. Коли відбувається пуск, льотчик підсвічує ціль лазерним прицілом, при цьому літак може продовжити маневр", - сказав Климов.

Він додав, що ракета здатна уражати цілі з точністю плюс-мінус два метри і має підвищені фактори ураження фугасної і осколкової дії.

Нагадаємо, що 30 вересня, Росія завдала першого авіаудару по Сирії, загинуло за різними даними  від 36 до 65 мирних мешканців. Повідомляється також, що у місцях бомбардування терористів "Ісламської держави" немає і метою російської армії є сирійська озброєна опозиція.

Фото: http://mil.ru/