Купальник принцеси Леї з "Зоряних війн" пішов з молотка за $96 тис.

На онлайн-аукціоні продали купальник принцеси Леї, до якого додали лист від дизайнера Річарда Міллера на підтвердження справжності реквізиту

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Guardian.

Золотаве бікіні принцеси Леї з фільму "Зоряні війни: Повернення джедая" було продано на онлайн-аукціоні за $96 тис. 

Героїня Керрі Фішер носить це вбрання в сцені в палаці космічного гангстера Джаббі Хатта. За сюжетом Хатт захоплює Лею в полон, після чого тримає її на ланцюзі в купальнику і з нашийником.

Торік Фішер розповіла, що не прагнула по закінченні зйомок залишити купальник собі: "Де я буду зберігати такий ідіотський наряд і навіщо?"

Вона, втім, зізналася, що не без задоволення зіграла в сцені, де її героїня ланцюгом душить Джаббу Хатта.

Онлайн-аукціон був повністю присвячений реквізиту кінофраншизи. Найдорожчим предметом на тому ж аукціоні і рекордним за вартістю в історії "Зоряних воєн" став мініатюрний макет корабля Леї Blockade Runner, куплений за $450 тис. при стартовій ціні в $200 тис. Blockade Runner був першим космічним кораблем, який з'являється на екрані в оригінальних "Зоряних війнах" 1977, а його макет використовувався для спецефектів фільму.

Керрі Фішер знову з'явиться в ролі принцеси Леї в сьомому епізоді популярної франшизи. "Зоряні війни: Пробудження сили" вийде у світовий прокат 17 грудня.