Моурінью надалі тренуватиме "Челсі", попри провальні виступи команди

Головний тренер суперника київського "Динамо" по Лізі чемпіонів англійського "Челсі" португалець Жозе Моурінью отримав підтримку керівництва клубу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт лондонського клубу.

"Челсі" в суботу на своєму полі програв "Саутгемптону" з рахунком 1:3 в матчі чемпіонату Англії з футболу. Після восьми турів чинні чемпіони мають у своєму активі вісім очок, що є найгіршим результатом в історії клубу з сезону-1978/79, і займають 16-е місце в турнірній таблиці, перебуваючи в чотирьох очках від зони вильоту. Після матчу з "Саутгемптоном" Моурінью заявив, що керівництво "Челсі" може звільнити його, якщо вважає за потрібне, бо сам він йти не збирається.

"Клуб хоче прояснити, що як і раніше повністю підтримує Жозе. Як Жозе сказав сам, результати в цьому сезоні були недостатньо хорошими, і команда повинна покращувати свою гру. Проте ми вважаємо, що у нас належний тренер для того, щоб виправити ситуацію, а він у свою чергу має команду, яка здатна впоратися з цим завданням", - йдеться в заяві клубу.

20 жовтня та 4 листопада "Динамо" зустрінеться з "Челсі" у третьому та четвертому турах групового раунду Ліги чемпіонів.