Стартував всеукраїнський тур "Патріоти єднають країну"

Цими вихідними – стартував всеукраїнський тур "Патріоти єднають країну", який відбувається за підтримки "Українського об’єднання патріотів – УКРОП"

У рамках туру в більш як 40 великих та малих містах України пройдуть концерти відомих вітчизняних виконавців: гуртів "Друга ріка", "Танок на майдані Конго", "Антитіла", співачки Lama, фіналістки проекту "Голос країни" Тані Решетняк, а також місцевих артистів.

У Чернівцях концерт співпав зі святом дня міста. Уся площа Філармонії вщент заповнилася людьми ще за годину до початку концерту. Розпочали патріотичне дійство жваві виконавці з етно-ансамблю "Плай". Після їхнього запального виступу, місцева команда політичної партії "Українське об'єднання патріотів — УКРОП" представила своїх кандидатів на місцеві вибори. Серед них були і учасники АТО, і артисти, і освітяни та медики. 

Також  журналістка та член політичної партії "Українське об'єднання патріотів УКРОП" Тетяна Таран зауважила, що їх команда йде на місцеві вибори з реальним Планом дій, а не пустими обіцянками.

Метою туру, за словами членів українського об'єднання патріотів, стало об’єднання усіх патріотично налаштованих громадян незалежно від національності, мови, віросповідання та роду занять. "Сильна та незалежна країна можлива тільки тоді, коли згуртованим та сильним буде її народ. А що єднає краще за музику, яка є універсальною мовою світу?" – кажуть організатори туру. Тур пройде всіма великими містами України. 

Тур успішно стартував в Ужгороді та Чернівцях, найближчим часом на енергійну команду "Українського об'єднання патріотів — УКРОП" можна очікувати в таких містах: Луцьк, Нова Каховка (9 жовтня), Тернопіль, Запоріжжя (10 жовтня), Івано-Франківськ, Херсон (11 жовтня), Южноукраїнськ (14 жовтня), Ковель, Кіровоград, Бородянка (16 жовтня), Хмельницький, Харків, Ірпінь (17 жовтня), Вінниця, Бердичів, Умань (18 жовтня), Ніжин, Біла Церква (20 жовтня), Житомир, Суми (23 жовтня).

Місцеві вибори  стартують вже 25 жовтня.