У вівторок в аеропорту "Бориспіль" запрацює нова поліція

Громадський порядок та безпеку людей забезпечуватимуть 80 патрульних поліцейських. Крім того, цього ж дня стартує набір до патрульної поліції м. Борисполя та Бориспільського району

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу МВС.

З 6 жовтня в головних повітряних воротах України – аеропорту "Бориспіль" – почне працювати нова поліція. Відтепер гостей терміналу "Д" зустрічатимуть та проводжатимуть працівники патрульної служби столиці.

80 поліцейських працюватимуть у чотири зміни  – по 20 правоохоронців у кожній. Їхнє завдання – охорона громадського порядку  в терміналі "Д", на привокзальній площі та робота на трасі Київ – Бориспіль.

У терміналі "Д" для працівників патрульної служби облаштовано кімнату для Чергової частини та кімнату для відпочинку. У складі зміни перебуватиме два автопатрулі. Один з них об’їжджатиме привокзальну площу та контролюватиме, щоб водії не припарковували машини в невстановлених місцях. Другий – убезпечуватиме трасу Київ – Бориспіль.

Окрім того, завтра стартує набір кандидатів до патрульної служби м. Борисполя та Бориспільського району. Анкети всі охочі зможуть подати в Бориспільському будинку культури, що на вул. Радгоспній, 1.