Тренер "Українських отаманів" розказав, хто їх "кинув" на гроші

Тренер "Українських отаманів" Роман Семенишин заявив, що одним з інвесторів клубу був колишній голова Одеської ОДА Ігор Палиця

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на vgolos.com.ua.

"Із самого початку основним інвестором був Володимир Степанович Продивус, президент Федерації боксу України. Потім нам сказали, що є ще один інвестор – Ігор Палиця. Тепер говорять, що один з інвесторів не виконав своїх зобов’язань. Хто саме, я точно сказати не можу, оскільки не був присутній на переговорах", - сказав Семенишин.

На думку тренера, якщо становище з фінансуванням не зміниться, наступного сезону "Отамани" не виступатимуть у Всесвітній серії боксу.

"Я не так давно був на турнірі в Казахстані, там бачив наших легіонерів. Вони також запитували, коли виплатять заборговане. За таких обставин, мені здається, наступного сезону "Отамани" не виступатимуть у WSB. Більше ніхто не працюватиме в борг та з ненадійними людьми", - вважає Семенишин.

Раніше один з боксерів, що виступали минулого сезону за "Українських отаманів", Микола Буценко заявив, що цього року у команді ще не отримували зарплату