Росіянин очолив польський клуб, ультарс якого ненавидять Україну

Головним тренером польської "Легії" призначено росіянина Станіслава Черчесова

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт "Легії".

Росіянин змінив на посту головного тренера норвежця Хеннінга Берга, відправленого у відставку в неділю. Контракт Черчесова розрахований до кінця сезону-2016/17.

Після 11 турів "Легія" займає четверте місце в чемпіонаті Польщі, маючи в активі 17 очок і поступаючись 10-ма балами лідеру - "Пясту".

Останнім місцем роботи 52-річного Черчесова було московське "Динамо", яке він очолював з квітня 2014 по липень 2015-го. Раніше він також тренував пермський "Амкар", грозненський "Терек", сочинську "Жемчужину", московський "Спартак", австрійські "Ваккер" і "Куфштайн". До початку тренерської кар'єри Черчесов виступав на позиції голкіпера, ставши дворазовим чемпіоном СРСР і дворазовим чемпіоном Росії зі "Спартаком", а також тричі виграв золото чемпіонату Австрії з "Тиролем". На його рахунку в цілому 49 матчів за збірні СРСР, СНД і Росії.

Нагадаємо, "Легія" здолала луганську "Зорю" у кваліфікації цьогорічної Ліги Європи, а польські фани вигукували антиукраїнські гасла під час візиту до Києва та спровокували сутички з українськими ультрас