Кадиров звинуватив Геращенка у вербуванні молоді до лав "Ісламської держави"

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що не залишить без реакції заклики радника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка публікувати інформацію про російських військових у Сирії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Gazeta.ru.

"Мені хочеться поговорити щодо провокаційних заяв радника міністра МВС України Антона Геращенко. Для тих, хто шукає адреси, повідомляю, що я є першим пілотом Російської авіації, що завдало удару по позиціях Ібліської держави. І зараз перебуваю за штурвалом в небі Сирії. Моя адреса та телефони відомі", - заявив Кадиров.

Він пообіцяв не залишати без уваги погрози на адресу російських льотчиків.

"Я не сумніваюся в тому, що Геращенко в якійсь формі пов'язаний з "ІД". Були повідомлення, що він може бути причетний до вербування молоді в цю терористичну організацію. У кожному разі, реальні загрози не залишаться без належної реакції. І відповідь буде відчутною. Для цього є сили і засоби", - сказав він.

Нагадаємо, що нардепа Антона Геращенка забанили у соцмережі Facebook, після того як він розмістив пост із закликом публікувати дані про російських військових у Сирії. 

Варто додати, що Кадиров чекає дозволу верховного головнокомандуючого Росії Володимира Путіна, щоб відправити чеченських військовослужбовців у Сирію для боротьби з "Ісламською державою".