Командири терористів "ЛНР" плачуться, що Путін у Парижі їх злив

Серед командирів бандформувань терористичної "ЛНР" відзначається неоднозначне сприйняття результатів засідання "нормандської четвірки" в Парижі

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Частина терористів вважає, що це "фактичний злив "ЛНР/ ДНР" в обмін на зняття з порядку денного питання про анексію Криму", - написав він.

При цьому інша частина бойовиків, за інформацією Тимчука, переконана, що Путін перехитрив українське керівництво, і нинішні домовленості - ніщо інше, як політичні маневри Кремля, метою яких є затягування часу, поки Україна "не розвалить себе зсередини".

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін на переговорах "нормандської четвірки" у Парижі обіцяв сприяти скасуванню фейкових виборів у деяких районах Донецької та Луганської областей.

6 жовтня представники терористів Денис Пушилін і Владислав Дейнего оприлюднили заяву, в якій ідеться, що ватажки самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" погодилися перенести вибори на 2016 рік.