Китайський скляний міст тріснув під ногами туристів

Хтось із туристів упустив кружку з нержавіючої сталі на скляну підлогу моста, що знаходиться на схилі гори Юнтай у Китаї. У результаті скло тріснуло під ногами переляканих відвідувачів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

Поміст зі скляною підлогою, прикріплений до схилу гори Юнтай у провінції Хунань, тріснув під ногами у туристів. Платформу, що знаходиться на висоті понад один кілометр, відкрили 20 вересня.

"Коли я вже майже дійшла до кінця, я почула раптовий тріскіт і відчула поштовхи під ногами. Я подивилася вниз і побачила, що скляна підлога піді мною була пошкоджена... Всі кричали...Я закричала "Воно тріснуло!" і виштовхала людей поперед себе до виходу", - поділилася одна із туристок, яка у момент інциденту була на помості.

Управління туристичної служби гори підтвердило наявність тріщин біля виходу із 259-метрової скляної доріжки і закрило її для відвідувачів, поки ведуться ремонтні роботи.

За словами речника служби, хтось із туристів упустив кружку з нержавіючої сталі на скляну підлогу, що і спричинило тріщини у верхньому шарі. Усього міст складається іх трьох шарів товстого скла, тому безпеці туристів нічого не загрожувало, стверджують у службі.

Нагадаємо, нещодавно у китайській провінції Хунань відкрили найдовший підвісний скляний міст