Мосійчуку стало погано в суді, швидка забрала його в лікарню

Затриманому за підозрою в корупції нардепу "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігорю Мосійчуку стало погано під час засідання Апеляційного суду

Про це повідомляє його однопартієць Андрій Лозовий у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Нарешті в клітку до Ігоря Мосійчука зайшли лікарі. Спочатку конвой їх не пускав", - написав Лозовий, опублікувавши фото із зали суду.

"Лікарі наполягають на моїй негайній госпіталізації", - цитує слова Мосійчука його прес-служба в Facebook.

Також в прес-службі нардепа повідомили, що активісти на народні депутати Оксана Корчинська, Дмитро Лінько та Андрій Лозовий слідкують щоб Ігоря Мосійчука вивезли з Апеляційного суду на машині швидкої допомоги до лікарні, а не на "воронку" до СІЗО СБУ.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на арешт Мосійчука на 13 жовтня, коли мають заслухати лікаря ізолятора тимчасового тримання майора Даниленка.

Суду у четвер надали дві довідки - з ізолятора тимчасового тримання СБУ та інституту імені Шалімова. В довідці ІТТ вказано, що Мосійчука можна тримати під вартою. Підпис поставив лікар Даниленко.

Захист же стверджує, що він просто переписав цю довідку з довідки СБУ 2011 року. Адвокати Мосійчука заявляють про погіршення його здоров'я.