На бульварі Шевченка у Києві буде обмежено рух транспорту

У зв'язку з проведенням дорожніх робіт на бульварі Тараса Шевченка у Києві з 8 по 12 жовтня буде обмежено рух автомобільного транспорту

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, передає Еспресо.TV.

Так, повідомляється, що рух буде обмежено за наступним графіком:

8 жовтня з 23:00 до 6:00 9 жовтня на ділянці від вул. Леонтовича до вул. Терещенківської;

9 жовтня з 23:00 до 6:00 12 жовтня на ділянці від вул. Володимирської до вул. Хрещатик.

Також повідомляється, що на час проведення робіт з асфальтування бульвару Тараса Шевченка рух тролейбусів маршрутів №5, 8, 9, 17 на ділянці від Повітрофлотського шляхопроводу до площі Льва Толстого закривається з 23:00 8 жовтня до 6:00 9 жовтня та з 23:00 9 жовтня до 6:00 12 жовтня.

"За інформацією комунального підприємства "Київпастранс", на вказаний період організовується робота автобусного маршруту №8ТР "Повітрофлотський шляхопровід - вулиця Хрещатик" наступним чином: просп. Перемоги - бульв. Тараса Шевченка - вул. Леонтовича - вул. Богдана Хмельницького - вул. Хрещатик - бульв. Тараса Шевченка - просп. Перемоги - Повітрофлотський шляхопровід", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пасажири автобусів маршруту № 8ТР на період закриття руху мають право проїзду в автобусах маршруту № 8ТР за місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в тролейбусі.