Залучення інвесторів - одне з головних завдань влади, – Фельдман

Потрібно шукати шляхи виходу з кризи, упевнений політик

Головне завдання влади в економічній площині – залучення інвесторів, модернізація старих і будівництво нових підприємств, а також підтримка малого і середнього бізнесу. Про це заявив співголова політичної партії "Наш край", народний депутат Олександр Фельдман.

"Зараз триває економічний спад. Ми постійно знаходимося в переддефолтному стані, а також залежні від МВФ. В областях вимирають цілі населені пункти: люди залишають їх не просто в надії на краще життя, а для того щоб вижити! Необхідно шукати шляхи виходу з кризи. Позиція "Нашого краю" однозначна: без кардинальних змін в економіці ніякого прогресу не буде", - говорить Олександр Фельдман.

Народний депутат впевнений, що місцева влада повинна створити максимально сприятливі умови для інвестора, зокрема - ввести для нього податкові пільги на землю і нерухомість. Головним критерієм для отримання таких преференцій, за словами Олександра Фельдмана, має стати створення нових робочих місць з гідною оплатою праці.

Також політик вважає, що не менш важливо відстоювати інтереси області у забезпеченні держзамовленням існуючих промислових підприємств, і шукати нові ринки збуту готової продукції.