Мосійчука перевели до спецпалати. Діагностували виразку шлунка

Депутату від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку, якого у четвер, 8 жовтня, забрали до лікарні із зали суду, поставили діагноз "відкрита виразка дванадцятипалої кишки"

Про це повідомила прес-служба політика, передає Еспресо.TV.

"Лікарями встановлено діагноз: велика відкрита виразка 12-палої кишки, що супроводжувалась внутрішньою кровотечею. Наразі кровотеча зупинена, лікарі намагаються стабілізувати його стан", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Ігор Мосійчук перебуває у важкому стані в реанімації. У нього була внутрішня кровотеча, але операцію йому поки не робитимуть

Нагадаємо, Ігорю Мосійчуку, звинуваченому в хабарництві, стало погано 8 жовтня під час засідання Апеляційного суду. Тоді суд вирішив перенести на 13 жовтня розгляд скарги на рішення Печерського суду про арешт Мосійчука.

Причиною названо розбіжності у медичних документах, які депутат подав до суду. Неточність документів полягає в тому, що раніше лікар пенітенціарної системи надав довідку, що Мосійчук може утримуватися під вартою, а в ході останнього медичного огляду вказав, що утримання його під вартою небажане.

Згодом Мосійчуку викликали до суду лікарів "швидкої", які його оглянули прямо в залі суду й забрали в лікарню.