Росія майже повністю демонтувала олімпійську арену в Сочі задля ЧС-2018

Демонтажні роботи з підготовки стадіону "Фішт", де відбулася церемонія закриття Олімпійських ігор-2014, до проведення матчів чемпіонату світу-2018 з футболу в Сочі завершені на 99%

Про це заявив заступник начальника відділу експлуатації об'єктів Головного управління будівництва Краснодарського краю Артур Ісаєв, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

"Демонтажні роботи наразі виконані на 99%. Розібрані ангари з північної та південної сторони, знято частину покрівлі, прибрані допоміжні споруди, залишилося завершити демонтаж офісних приміщень", - розповів представник адміністрації регіону.

Паралельно з розбиранням тимчасових споруд будівельники ведуть перепланування внутрішніх приміщень. Місткість роздягалень для спортсменів збільшиться до 25 осіб кожна. На верхньому, п'ятому, поверсі будівлі розмістяться додаткові ложі.

"Після добудови двох трибун загальна місткість стадіону "Фішт" досягне 40 тис. осіб з можливістю збільшення до 45 тис. за допомогою зведення тимчасових трибун", - зазначив Ісаєв.

Як уже повідомлялося, Олімпійське селище в Сочі дерибанять мародери.