Олена Тищенко засновує свою інтернет-партію

Екс-начальник Управління МВС щодо забезпечення повернення активів, одержаних злочинним шляхом, Олена Тищенко створює всеукраїнську інтернет-партію

"Наразі я працюю над створенням, по суті, всеукраїнської інтернет-партії. Тому що принципово, головне завдання будь-якої політичної партії – це формування політичного курсу держави через зайняття її членами вибірних посад в органах самоврядування та Верховній Раді України.  І зробити це можна без зайвої бюрократії, через мережу однодумців, головна мета яких не реалізація корупційних можливостей, а робота на інтереси кожного громадянина окремо та суспільства в цілому. І поєднати всіх, хто хоче долучитися до дійсно демократичного формування органів державної влади та розробки політичної програми держави, може тільки інтернет", - повідомляє Тищенко.

Зокрема, пропонується створення державної програми.

"Ми можемо разом, поступово, враховуючи інтереси кожного регіону та думки кожного фахівця, розробити державну програму, яка включить в себе все, що ми потребуємо. Як на місцях, так і на загальнодержавному рівні. І буде достатньо міжнародних фахівців, бажаючих надати нам пораду. Але не вказівку. Таким чином ми самі зможемо визначити програму дій. Визначити власних лідерів. Та проголосувати за це, віддавши голоси за власну партію", - наголошує вона.

Тищенко пропонує всім бажаючим приєднатися до діалогу щодо порядку утворення партії та подальшої співпраці.