Французького футболіста підозрюють у шантажі екс-одноклубника інтимним відео

Француз Джібріль Сіссе затриманий у справі про шантаж колишнього одноклубника по "Марселю" Матьє Вальбуена

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на L'Equipe.

Разом з Сіссе під вартою опинилися ще три людини, імена яких не називаються. Всі четверо зараз допитуються у зв'язку з можливим здирництвом грошей з Вальбуена. Імовірно, недоброзичливці шантажували футболіста публікацією відеозапису приватного змісту.

Згідно з першими результатами розслідування, проти Сіссе немає вагомих доказів і, як стверджують джерела, він незабаром повинен бути відпущений. До трьох інших затриманих у слідства є більш вагомі претензії. Разом з тим, існування самого компрометуючого запису поки достовірно не встановлено.

Сіссе відомий за виступами за збірну Франції на позиції нападника. За свою кар'єру гравець змінив близько десятка клубів, встигнувши спробувати свої сили в чемпіонатах Франції, Італії, Англії, Греції та Катару. У 2013 році Сіссе провів один сезон у складі російської "Кубані", після чого повернувся до Франції, підписавши контракт з "Бастією", яка стала його останнім професійним клубом - минулого літа гравець оголосив про завершення кар'єри.

Вальбуена більшу частину кар'єри провів у "Марселі". У сезоні-2014/15 хавбек збірної Франції захищав кольори московського "Динамо", однак цього літа прийняв рішення повернутися в рідний чемпіонат, підписавши довгострокову угоду з "Ліоном".

Футболісти добре знайомі один з одним. З 2007 по 2009 роки Сіссе і Вальбуена разом грали в "Марселі". Крім того гравці неодноразово зустрічалися в розташуванні збірної Франції - в 2010 році вони разом виступали у складі національної команди на чемпіонаті світу в ПАР.