Студенти в США вимагають дозволу на носіння фалоімітаторів в аудиторіях

Студентка техаського університету Джессіка Джин розпочала акцію протесту проти нового закону про дозвіл носіння вогнепальної зброї в кампусах, "озброївшись" фалоімітатором

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Дівчина у соцмережах закликала однодумців приносити в коледж секс-іграшки замість зброї і вживати хештег #CocksNotGlocks.

Таким чином студентка прагне наголосити на абсурдності закону, який набере чинності в Техасі у серпні 2016 року. Закон дозволить проносити вогнепальну зброю  на територію університетських містечок. Студентів обурює лицемірством влади, адже не секрет, що в Америці нерідко стаються трагічні інциденти – збройні сутички й перестрілки – через  досить вільний доступ до вогнепальної зброї.

Тому Джессіка та ще 1500 чоловік вирішили "озброїтися" яскравими фалоімітаторами, щоб привернути увагу до проблеми. Студенти підкреслили, що у Техасі є суворі заборони щодо сексуальних проявів, але немає обмежень щодо зброї. Протестувальників обурює, чому на заняття тепер можна буде принести бойовий пістолет, а вібратор – ні.

Нагадаємо, після недавньої стрілянини в коледжі в штаті Орегон, внаслідок якої загинуло 10 осіб, президент США Барак Обама закликав американців натиснути на Конгрес, аби був прийнятий закон про посилення контролю за зброєю. Він наголосив, що подібні трагічні інциденти в студентських кампусах стали "звичайною справою" в США.

Зауважимо, що лише цьогоріч у США сталося 52 шкільні перестрілки, загинули 30 людей, поранення отримали 53 осіб. Загалом було 294 масових розстрілів, стрілянина в Орегоні не є останнім у цьому списку.